Huguet confirma que la UdL oferirà el Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica

Descarregar Pdf
Àrea de Comunicació i Premsa - Oficina de Premsa UdL

EPS lateral vidre

En l'acte d'inauguració de les noves instal·lacions de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida, el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, va anunciar oficialment que la UdL impartirà, a partir del proper curs, el Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, malgrat que encara falta concretar "petits aspectes econòmics".

L'Escola Politècnica Superior serà el centre encarregat d'impartir aquesta nova titulació. L'objectiu principal de l'estudi del Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica és formar enginyers industrials en l'àmbit de l'electrònica i l'automàtica dotant l'alumne de sòlides bases en sistemes electronics industrials, sistemes de control i automatització industrial i un alt component pràctic; així com fomentar l'adquisició de les habilitats i les aptituts necessàries en un professional que haurà d'adptar-se i enfrontar-se a problemes de naturalessa molt diversa, en diferents sectors del món industrial i en qualsevol tipus d'empresa o administració.

També és molt apreciable la tasca que realitza en l'exercici lliure de la professió, planificant, gestionant i dirigint projectes.

Recull de Premsa Segre  23-01-10  [pdf] La Manyana  23-01-10  [pdf]