Inici de les Jornades d'Acollida al nou estudiantat de l'EPS

Descarregar Pdf

IMG_1063 (92)

Aquest dijous, 6 de setembre s'ha realitzat a l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida la primera jornada de les Jornades d'Acollida programades per aquest inici de curs 2012-13.

Aquestes jornades tenen l'objectiu d'aconseguir una bona adaptació de l'estudiantat de nou ingrés a la Escola, oferint l'acolliment necessari per tal que el nou alumnat pugui  integrar-se en els teus estudis amb la màxima eficàcia possible.

La jornada, amb una participació de 130 alumnes, s'ha iniciat a les 10:00 amb la presentació de cadascuna de les titulacions per part dels dels seus coordinadors:

- Grau en Enginyeria Informàtica: Ramon Béjar
- Grau en Enginyeria Mecànica: Daniel Chemisana
- Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica: Francisco Clarià
- Grau en Enginyeria d'Edificació: Eduard Gregori

Tot seguit, a les 11h, els estudiants han rebut conjuntament la benvinguda a l'EPS i la UdL, per part de l'equip de direcció de l'Escola i en Ferran Badia, vicerector de Planificació, Innovació i Empresa, respectivament; Així mateix també han participat Josep M. Ribó, coordinador del Pla Tutorial de l'Escola que ha explicat als alumnes el nou programa Néstor de tutorització de l'Escola, i en Marc Tarrés, membre del Consell de l'Estudiantat de l'EPS, que ha expressat la necessitat que els estudiants exerceixin el seu dret i el seu deure en els òrgans de representació.

Finalment, despres d'esmorzar, Els alumnes, dividits per titulacions, han participat en l'activitat de treball en equip, "Les torres de spaghetti". L'activitat ha permès als alumnes interelacionar-se i divertir-se. L'equip guanyador, format per tres estudiants del Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, ha aconseguit aixecar una torre de 70 cm.

La segona jornada d'aquestes Jornades d'Acollida intentarà introduir als alumnes en algunes de les competències transversals més generals i bàsiques com poden ser l'accés i ús de les eines per treballar al campus virtual o l'accés als fons bibliogràfics, i presentar-los diversos serveis universitaris: Biblioteca, Servei d'Informació i Atenció Universitària i Servei Lingüístic.

Imatges

Dijous, 6 de setembre de 2012