L'EPS col·labora amb el Google Devfest Lleida 2018: High School Developers Parade

L'EPS col·labora i dóna suport a aquesta iniciativa de foment de les vocacions tecnològiques en les noies

Descarregar Pdf

El proper 3 de novembre 2018 el Google Developer Group de Lleida (GDG) organitza a la Sala d'actes Joan Oró de l'Edifici central d'oficines CEDICO del Parc Científic i tecnològic de Lleida, el Google Devfest High School Developers Parade Lleida 2018. S'iniciarà a les 9 hores i finalitzarà a les 19 hores.

El Google Devfest Lleida 2018 posarà l'atenció en la promoció de les vocacions tecnològiques entre les noies davant l'existència d'una bretxa digital per raó de gènere. El Parc Científic i el Google Developer Group Lleida (GDG Lleida), organitzadors de l'esdeveniment, s'han inclòs en el programa dues conferències i una taula rodona a càrrec de dones expertes, amb llocs de responsabilitat en empreses tecnològiques, que exposaran les seves experiències i vivències.

Algunes de les activitats més destacades són:

- 13:00 hores. Conferència Introducció al programa Woman Techmakers, de Carina González.

- 13.15 hores. Taula rodona Women Techmakersy, que moderarà Ares Escribà, periodista i directora del programa Connecti.cat de la Xarxa Local de Televisions de Catalunya, comptarà amb la participació de quatre dones membres de diferents GDG i de l'associació Women Techmakers, una iniciativa de Google per potenciar la presència del talent femení en el món tecnològic. Les ponents seran Carina González, doctora en Informàtica, investigadora i presidenta de la Xarxa Universitària per a la Docència Virtual; Vanessa Galcera, enginyera en Informàtica, màster en Seguretat Informàtica i cofundadora del grup Tech & Ladies; Carmen Méndez, professora de secundària i cap del servei d'FP i Participació Educativa de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació de la Rioja, i Elisa de Gregorio

- 15.30 hores. Elisa de Gregorio parlarà sobre Introducció a la programació del Google Assistant.


Inscripció
La capacitat màxima és de 140 persones per això es requereix  inscripció prèvia

Dubtes a gdglleida@gmail.com