L'EPS col·labora en un nou projecte social a Lleida: Curs de videojocs per a la inclusió

15 nois i noies d’entre 13 i 17 anys gaudiran de forma gratuïta d’aquesta formació

Descarregar Pdf

Starloop Studios i Starshot Software endegaran, juntament amb el Programa Invulnerables que coordina Prosec i amb el suport i la col·laboració de l’Escola Politècnica Superior de la UdL, un nou projecte social a Lleida: Curs de videojocs per a la inclusió.

Es tracta d’oferir als joves de la nostra ciutat un recurs formatiu que els desperti noves inquietuds cap al món de la programació i els videojocs. Joves vulnerables en situació de risc social que volen endinsar-se en aquest món informàtic i treure’n la seva vocació.

El curs es desenvoluparà del 8 de Novembre fins al 20 de Desembre amb un horari de 17:30h a 19h a l’aula 1.01 de l'edifici Polivalent del Campus de Cappont, amb 15 nois i noies d’entre 13 i 17 anys que gaudiran de forma gratuïta d’aquesta formació.

El curs pretén despertar noves vocacions professionals que encarin el futur d'aquests joves al món de la programació, el qual té un índex d'inserció laboral molt alt, mitjançant un canal molt atractiu per a despertar el seu interès. Creiem que introduir-los en el món d’aquesta disciplina pot suposar un estímul més enllà de la sortida professional.

Starloop Studios i Starshot Software són un grup d'empreses nascudes a Lleida amb presencia als Estats Units i Filipines amb una plantilla total de més de 70 treballadors, que es dediquen a la programació de videojocs i desenvolupament de software; Prosec és una associació civil sense ànim de lucre, independent de qualsevol institució política o administrativa i amb una clara vocació de servei a col·lectius en risc d'exclusió social, preferentment dels sectors més desfavorits.