L'EPS inicia el curs 2011-2012 amb les sessions d'acollida

Descarregar Pdf

IMG_4964

El passat dilluns, 12 de setembre, es va donar el tret de sortida al curs acadèmic 2011-2012 per als nous alumnes de les titulacions de Grau de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida. Com ja es habitual, els dos primers dies de l'inici del curs s'organitzen les sessions d'acollida amb l'objectiu d'aconseguir una bona adaptació de l'estudiantat de nou ingrés a la UdL i que aquest  pugui  integrar-se en els seus estudis amb la màxima eficàcia possible.

Així l'objectiu general de les sessions d'acollida  és l'adaptació a la universitat a nivell personal, acadèmic i socioprofessional i els objectius específics són conèixer els serveis generals de la UdL i del propi centre; conèixer els òrgans de govern i els sistemes de participació estudiantil; conèixer els serveis d'informació i orientació universitària i conèixer la metodologia de treball i d'estudi universitari.

En concret des de l'EPS, es va preparar les següents activitats:

Dilluns,12 de setembre

- Benviguda del rector de la Universitat de Lleida, la vicerectora d'estudiantat de la UdL,  el director de l'Escola    Politècnica    Superior, el coordinador de les sessions i del Pla Tutorial del Centre i d'un representant del Consell de l'Estudiantat de l'EPS

- Presentació de cadascun dels estudis de l'EPS amb el coordinador de cada titulació.

- Visita guiada als espais del Campus

- Esmorzar

- Presentació del Campus Virtual

- Presentació del Servei de Biblioteca

Dimarts, 13 de setembre

- Presentació del Servei Lingüístic

- Activitat de treball en equip: Les torres de spaghetti

- Esmorzar

- Presentació del Servei d'Informació i Atenció Universitària

- Presentació de l'Oficina de Relacions Internacionals: Mou-te, fes un curs a una universitat europea!

1Fotos

12 de setembre de 2011

13 de setembre de 2011