L'EPS molt present en la Jornada sobre el futur de la Formació Dual a la UdL

Descarregar Pdf
El passat dijous 28 de març es va dur aterme la Jornada El futur de la formació dual, que combina la teoria a les classes amb la pràctica al món laboral, en la que la Universitat de Llleida (UdL) va ser pionera a l'Estat espanyol en oferir  el grau d'Educació Primària en formació dual, reconegut amb la distinció Jaume Vicens Vives l'any 2013.
 
L'Escola Poliotècnica Superior (EPS) també va ser protagonista de la jornada ja que, actualment, segueixen aquest model de formació dual el grau  Arquitectura Tècnica i Edificació, el màster en Enginyeria Informàtica i el màster en Enginyeria Industrial. A més, cal destacar que a partir del proper curs l'EPS també oferirà el grau en Tècniques d'Interacció Digital i de Computació, al campus d'Igualada.
 
La jornada va abordar els reptes futurs de la formació dual que passen per implementar aquest model en més titulacions, impulsar un conveni laboral i un contracte específic per l'alumnat, crear una agència externa d'avaluació, facilitar els processos de verificació i acreditació per reconeixer la formació en l'empresa i establir un marc laboral que afavoreixi la contractació dels estudiants en formació dual. 
 

Àrea de Comunicació - Oficina e Premsa UdL: El futur de la formació dual, a debat a la UdL