L'EPS ofereix una xerrada d'orientació universitària als alumnes de l'Institut Torre Vicens

Descarregar Pdf

En el marc de la campanya de promoció difusió dels estudis de Grau i Doble Grau de l'Escola Politècnica Superior, avui dimarts 20 de febrer el sotsdirector d'Estudiantat, Promoció i Qualitat de l'Escola, el Sr. Gabriel Pérez va oferir una xerrada d'orientació universitària als alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior en Projectes d'Edificació de l'Institut Torre Vicens de Lleida que, posteriorment també han visitat les instal·lacions de l'Escola situades al campus de Cappont.

Aquest tipus de xerrades orientatives s'emmarquen en el conjunt d'accions de comunicació que dur a terme l'EPS cada any amb l'objectiu de donar a conèixer de primera la mà la seva oferta formativa diferencial als nois i noies dels col·legis i instituts de les comarques de Ponent, la Franja i el Pirineu: dobles graus internacionals, aprenentatge en anglès, modalitat de formació dual, etcètera.

El passat curs acadèmic 2016-17 l'EPS va visitar més de 40 centres en el marc d'aquesta campanya. Si voleu que participem en la vostra Jornada d'Orientació Universitària o simplement voleu que vinguem al vostre centre a fer una xerrada informativa de la nostra oferta docent, o bé voleu organitzar una visita guiada les nostres instal·lacions, podeu contactar amb nosaltres i en parlem:

- Telèfon: 973 70 27 58

- WhatsApp: 638 086 190

- Correu electrònic: info@eps.udl.cat

- Twitter: @EPS_UdL