L'EPS present a la Competició de Desenvolupament de Jocs a Facens (Brasil)

Tres estudiants de l'EPS hi participaran convidats per la Faculdade de Engenharia de Sorocaba

Descarregar Pdf
IMG_5311
D'esquerra a dreta: Sergi Vila, Albert Merino i Marc González FOTO: EPS

Dins el conjunt d’accions endegades per l’Escola Politècnica Superior vers la internacionalització dels seus estudis i estudiants amb diverses Universitats sud-americanes, la Faculdade de Engenharia de Sorocaba (Facens - Brasil) ha convidat l’EPS a la 10a edició de la Competició de desenvolupament de Jocs de Facens que es realitzarà a Sorocaba el proper 11 de novembre de 2017.

Aquesta prestigiosa competició, oberta a tots els alumnes matriculats a Facens, a universitats convidades i a exalumnes, és un esdeveniment tècnic i cultural, que busca incentivar en els estudiants l'aplicació i l'aprofundiment en el desenvolupament de jocs per a diverses plataformes.

L’Escola Politècnica Superior hi participarà amb un equip format pels alumnes, Marc González Capdevila, doctorant industrial; Albert Merino Pulido, estudiant del Màster en Enginyeria Informàtica i Sergi Vila Almenara, doctorant en Enginyeria i tecnologies de la Informació. Posteriorment aprofitaran l'estancia per assistir i participar en diverses jornades i conferències.