L'EPS signa un nou doble grau internacional amb NOVIA UAS: Bachelor of Electrical Engineering and Automation Engineering (NOVIA UAS) & Bachelor of Industrial Electronics and Automation Engineering (UdL)

Descarregar Pdf

IMG_4055

Àrea de Comunicació - Oficina de Premsa UdL

El passat divendres, aprofitant la visita dels representants de NOVIA UAS a la II ornada World Wide EPS Meeting, es va dur a terme  l'acte oficial de la signatura del conveni entre la Novia UAS (University of Applied Sciences) de Finlàndia i la UdL (Universitat de Lleida), pel qual ambdues universitats oferiran als seus respectius alumnes la titulació de Bachelor of Electrical Engineering and Automation Engineering (NOVIA UAS) i Bachelor of Industrial Electronics and Automation Engineering (UdL).

IMG_4040

Amb aquest Doble Grau és pretén oferir als estudiants de qualsevol de les dues universitats (Novia UAS - UdL) l'oportunitat d'assolir una segona titulació, en una universitat estrangera, que es complementa perfectament amb el seu primer títol i que els capacita per a afrontar amb majors garanties d'èxit els seus futurs reptes laborals.

A més, el fet de dur a terme la doble titulació en una altra universitat europea suposa que l'estudiant haurà d'afrontar el repte de traslladar-se i residir a l'estranger durant un període de, com a mínim, un any. Aquest fet pot ser determinant en la consecució dels objectius que planteja el recent implantat Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), l'objectiu principal del qual és formar professionals capaços de treballar de forma eficient en qualsevol país de la Unió Europea.

Tot l'ensenyament i la qualificació acadèmica relacionada amb aquest Doble Grau serà realitzat en anglès, tant a l'EPS - UdL com a Novia UAS.

IMG_4059

Amb aquest Bachelor of Electrical Engineering and Automation Engineering (NOVIA UAS) i Bachelor of Industrial Electronics and Automation Engineering (UdL), ja són cinc (4 d'elles d'àmbit internacional) les Dobles Titulacions que s'ofereixen a l'Escola Politècnica Superior:

EPS Final CMYK IMP

Web

La Mañana

naciolleida.gif

Holalleida