La Dra. Luisa F. Cabeza rep la distinció ICREA Acadèmia

Descarregar Pdf

BbJPCqAIUAAwWOl.jpg large

El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, acompanyat del secretari d'Universitats i Recerca, Antoni Castellà, i del director de la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA), Jaume Bertranpetit,  va presidir ahir tarda el lliurament de les distincions ICREA Acadèmia (que enguany arriben a la V edició) a 24 investigadors del sistema universitari català, en reconeixement de la tasca de recerca del professorat que desenvolupa la seva feina en alguna universitat pública catalana.

La Universitat de Lleida ha obtingut dos reconeixements. Entre aquests es troba la distinció a la Dra. Luisa F. Cabeza Fabra, professora de l'Escola Politècnica Superior, directora del Grup de Recerca GREA Innovació Concurrent i del Centre de Recerca INSPIRES de la UdL (Institut Politècnic d'Innovació i Recerca en Sostenibilitat).

fc_101213_3507

Amb el reconeixement com a investigadors ICREA Acadèmia, els 24 professors guardonats rebran 50.000 euros cadascun i hauran de garantir la dedicació prioritària a activitats de recerca en una universitat pública de Catalunya durant cinc anys.

Amb les 24 noves distincions ja són 120 els investigadors amb la qualificació ICREA Acadèmia a les universitats catalanes en el marc d'aquest programa.
Més Informació Premsa Dimecres, 11 de desembre de 2013 diarisegre El Punt Avui La vanguardia 2