La FLL de Lleida i d'Igualada necessiten voluntaris. T'animes?

Descarregar Pdf

El pròxim 29 de febrer arriba la 9a edició de la  FIRST LEGO League a Lleida i just una setmana després, el 7 de març se celebrarà la 3a edició de la FIRST LEGO League a Igualada i com cada any necessitem voluntaris, gent entusiasta, responsable i compromesa que gaudeixi treballant amb els més joves i que vulguin fer de la FLL una experiència inoblidable per als participants i els seus familiars.

El conjunt de tasques que podeu desenvolupar com a voluntaris és el següent:

  • Àrbitres: controlen el joc dels robots en les taules de competició.
  • Jutges: valoren el projecte científic, la integració dels valors FLL per part dels equips, etc.
  • Informació i Espais: Donen Informació al públic i controlen les entrades i sortides dels espais durant el torneig.
  • Floaters FLL: acompanyen els equips FLL (participants de 10 a 16 anys) durant tot el torneig per assegurar-se que arriben a temps a les diferents activitats i que tenen tot el que necessiten.
  • Floaters Jr.: acompanyen els equips Junior (participants de 6 a 9 anys) durant tot el torneig per assegurar-se que arriben a temps a les diferents activitats i que tenen tot el que necessiten.
  • Monitors de Lleure: gestionen i dinamitzen els tallers per als més petits.
  • Muntatge de kits: Són els encarregats de muntar els kits de les taules de competició i la zona de PIT i s'asseguren que es mantenen en bon estat durant tota la jornada i en garanteixen una recollida ordenada i adequada del material de competició.
  • Voluntaris generals

Si vols participar com a voluntari en la 9a Edició (CITY SHAPER) de la First Lego League a Lleida, deixa'ns les teves dades al formulari d'inscripció i ens posarem en contacte amb tu ben aviat. 

Si vols participar com a voluntari en la 3a Edició (CITY SHAPER) de la First Lego League a Igualada, deixa'ns les teves dades al formulari d'inscripció i ens posarem en contacte amb tu ben aviat. 

Els estudiants UdL que participeu com a voluntaris, teniu la possibilitat d'aconseguir 1 crèdit ECTS de matèria transversal (sempre i quan no ho hagueu demanat en edicions anteriors). Per fer-ho us heu de matricular (de d'avui mateix) a través de la seu electrònica de la UdL, dins l'apartat Congressos i Jornades, en l'activitat de matèria transversal "La UdL amb la First Lego League".

Un any més us animem a participar com a voluntaris en aquesta nova edició de la festa de la tecnologia a les contrades de Lleida i/o de les contrades de l'Anoia. Els voluntaris sou l’ànima de la FLL i per això quants més siguem, millor!!!