Les enginyeries, un 10% més cares

Descarregar Pdf

74634

Tot i que el Govern de la Generalitat es va comprometre a no tornar a pujar els preus de les matrícules universitàries i, fins hi tot, havia assegurat que ni tan sols apujaria l'IPC, el canvi de categoria experimental de l'anomenat coeficient d'estructura docent del grup B actual, al grup C, fa que les enginyeries és situïn en la franja de preus més alta i, en conseqüència, aquestes titulacions patiran un increment d'uns 4€/crèdit respecte al curs anterior, situant-se aquest en 39,53 euros.

Tenint en compte que un curs acadèmic són 60 crèdits, la decisió de la Generalitat, suposarà un increment d'uns 226 euros per curs per als alumnes que vulguin estudiar una enginyeria a partir d'aquest mateix curs.

Francesc Giné, director de l'Escola Politècnica Superior va afirmar que la decisió no segueix cap tipus de coherència ja "que, per una banda, la Generalitat pretén incentivar les vocacions científiques i tecnològiques, es a dir les enginyeries, i per l'altra banda, n'apugen les matricules. És una contradicció total que dificultarà que els estudiants optin per aquestes carreres"

Premsa

18 de juliol de 2013

Bon Dia

Bon Dia

diarisegre

La Mañana

23 de juliol de 2013

Bon Dia

25 de juliol de 2013

Bon Dia

diarisegre

La Mañana