Lliurament del primer Premi Edifica

Descarregar Pdf

5553.Edifica-w

L'arquitecte tècnic Frederic Lorente ha estat el guanyador del Primer Premi Edifica 2010, organitzat pel Col•legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edficació i l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida per distingir el millor treball final de carrera de la Titulació d'Arquitectura Tècnica i del Grau d'Enginyeria d'Edificació.

El lliurament del Diploma acreditatiu i guardó corresponent, per part del president dels Aparelladors, Pere Garrofé i pel director de l'EPS, Ferran Badia, va tenir lloc durant la trobada anual dels aparelladors que es va celebrar a la Boscana de Bellvís, el 18 de desembre de 2010.

Lorente va basar el seu projecte en la rehabilitació d'un edifici centenari deshabitat, situat en la Pobleta de Bellveí (Pallars Jussà) com a establiment rural, adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i per a persones amb discapacitats cognitives.

També es va concedir  un accèssit a l'arquitecta tècnica Lídia Navarro pel seu treball de Construccions de terra a la plana de Lleida, amb adob, blocs de terra i tàpia. El projecte està basat en l'estudi de terra com a material de construcció i les seves propietats tècniques i constructives comparant-les amb els materials actuals.

BIC Revista del CAATEE Lleida