Luisa F. Cabeza a la conferència del Projecte Europeu INPATH-TES sobre tecnologies i aplicacions d'emmagatzematge d'energia tèrmica

Descarregar Pdf

Captura

En el marc del projecte Europeu INPATH‐TES (www.inpathtes.eu) del programa Horitzó 2020, coordinat per la Universitat de Lleida a través de la directora del grup de recerca GREA Luisa  F.  Cabeza,  el  proper  15  de juny  es durà  a  terme  una conferència  a  Brussel·les,  dirigida  principalment  a empreses i  institucions  interessades  a beneficiar‐se dels futurs resultats del projecte.

El  consorci  del projecte INPATH‐TES  reuneix  22  participants de  14  països,  amb l'objectiu principal de posar en marxa un programa de doctorat conjunt Europeu sobre tecnologies i aplicacions d'emmagatzematge d'energia tèrmica. La conferència proposa reunir les parts interessades, especialment  de l'àmbit  de  la  indústria,  per  explicar la  proposta  educativa  que s'està desenvolupant dins del projecte, i discutir com aquest doctorat podria satisfer les diverses necessitats de la indústria en l'àrea de l'emmagatzematge d'energia tèrmica.

El projecte està finançat per la Comissió Europea a través del programa de recerca i innovació Horitzó 2020 mitjançant l'acord de subvenció número 657466 (INPATH‐TES).