Luisa F. Cabeza, professora de l'EPS, entre els científics més citats del món

Descarregar Pdf

Clarivate Analytics, analitzat el període 2008-2018, ha publicat a la llista dels científics més citats del món que conté els autors que es troben en l'1% més citat de la seva especialitat. D’un total de 4.058 científics, 40 investigadors de centres de recerca catalans han estat inclosos.

La professora de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, Dra. Luisa F. Cabeza Fabra, està entre aquests 40 investigadors catalans més citats del món.

La nostra més sincera enhorabona!

 

Luisa F. Cabeza (Barcelona, 1967) és professora titular a la Universitat de Lleida. Es va graduar a l'Institut Químic de Sarrià (Universitat Ramon Llull, Barcelona) en Enginyeria Química a 1992 i en Enginyeria Industrial a l'any 1993, va obtenir el Mestratge en Gestió Industrial el 1995 i el seu doctorat en Enginyeria Industrial a l'any 1996. Va ser  investigador post-doctoral al Departament d'Agricultura, ERRC a Filadèlfia des de 1996 a 1998, i en 1999 es va incorporar a la Universitat de Lleida i va crear el grup de recerca GREA. És autora de més de 100 publicacions i protagonista activa en diversos fòrums internacionals, com l'Agència Internacional d'Energia (AIE), el Grup Intergovernamental d'Experts sobre el Canvi Climàtic (IPCC), i el RHC Renewable Heating & Cooling - Plataforma Tecnològica Europea.

Els seus interessos de recerca se centren en l'eficiència energètica i sistemes renovables. Actualment, se centra principalment en l'emmagatzematge d'energia tèrmica, a partir de materials dels sistemes i aplicacions, amb gran interès pel punt de vista ambiental, incloent l'energia incorporada i les consideracions de mitigació de CO2. Actualment és la directora del Grup de Recerca GREia i de l'Institut Politècnic d'Innovació i Recerca en Sostenibilitat (INSPIRES) de la UdL.

Àrea de Comunicació - Oficina de Premsa UdL: Luisa F. Cabeza, de l'EPS, entre els investigadors més citats d'Espanya