Magda Valls, directora de l'EPS, a l'exposició "Ciència y Tecnología en femenino" del PCiTAL

Descarregar Pdf
EGBkX-WXkAEzNukukTU
Foto de grup en la inauguració del projecte Ciència i Tecnologia en femení FOTO: INNO4AGRO

L'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya (APTE) ha rellançat el projecte Ciència i Tecnologia en femení que es va iniciar l'any passat en un seguit de Parcs i amb un èxit important en relació amb els objectius assolits.

El projecte es reprèn enguany en una nova edició. 17 Parcs Científics de tot l’Estat organitzen una sèrie d’actes que posen l’accent en el paper important de les dones en el món científic i tecnològic. Es focalitza en la necessitat d’un major presència femenina en les especialitats tecnològiques conegudes per l’acrònim STEM (Ciències, Tecnologies, Enginyeries i Matemàtiques) que presenten actualment una anomalia percentual de participació de dones. L’esforç es concentra especialment en les noies que actualment desenvolupen els estudis a l’ESO.

Avui a l'edifici CEDICO del Parc Científic de Lleida s'ha inaugurat l'exposició  d'aquest projecte on, la matemàtica especialitzada en criptografia i seguretat de la informació i directora de l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL), Magda Valls, ha estat una de les personalitats convidades, a més de ser una de les protagonistes de l'exposició.