TV3 dedica un reportatge als dos participants de la WRO Lleida classificats per la Final Internacional

la Final Internacional de la WRO tindrà lloc a Chiang Mai, Tailàndia, el 16 i 18 de novembre

Descarregar Pdf

El cap de setmana del 16 i 17 de setembre és va disputar a Platja d’Aro la Final Nacional de la World Robot Olympiad on van participar-hi els equips classificats, en les diferents categories, de la fase local de Lleida que es va realitzar el passat 16 de juny i que coorganitza l’Escola Politècnica Superior de la UdL i l’empresa Engijoc:  The King of Robots, Arobot Nano, FEM1, Jocelyne Bell, AV Shark IFA i LEGO Masters.

Com ja us vam informar [+info], l’equip Lego Masters de l’Institut Els Planells d’Artesa de Segre entrenat per en Jordi Trilla, va assolir la segona posició en la categoria junior en aquesta final nacional de la World Robot Olympiad, mentre que l'equip AV Shark-IFA de l'Escola Mossèn Albert Vives de La Seu d'Urgell, entrenat i coordinat per la Mireia Alba, es van classificar segons en la categoria Elementary.

Els dos equips, provinents de la fase local de Lleida, es van guanyar el bitllet per a la Final Internacional de la WRO que tindrà lloc a Chiang Mai, Tailàndia, el 16 i 18 de novembre i seran dos dels únics sis representants d'escoles i instituts catalans que hi participen, fet que mostra el gran nivell dels centres de ponent.

A tres setmanes per a l'inici de la competició internacional els equips estan treballant dur per preparar els seus robots i estratègies. El Telenotícies comarques de TV3 ha volgut mostrar la gran tasca duta a terme per aquest nois i noies, entrenadors i centres educatius editant un reportatge que us mostrem a continuació

 

La WRO Lleida es consolida en la seva 4a edició amb 32 equips participants

Dos equips participants a la WRO Lleida és classifiquen per la Final Internacional de la competició a Tailàndia