Taller pràctic de programació de videojocs Plunge Interactive-EPS

Descarregar Pdf

IMG_0622

Dijous, 3 de maig, a la Sala de Graus de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, es va realitzar un Taller pràctic de programació de Videojocs a càrrec de personal de l'empresa Plunge Interactive.

La col·laboració de l'Escola Politècnica Superior amb l'empresa Plunge Interactive va iniciar-se l'any 2011 amb la realització d'una sèrie de cursos d'estiu en relació al disseny i la programació de videojocs. La gran demanda i participació de l'estudiantat va fer que a finals d'aquell mateix any s'organitzés una segona edició.

Plunge Interactive és un estudi de desenvolupament de videojocs localitzat a Lleida. Constituït el febrer de 2011 la seva missió és crear videojocs d'alta qualitat per distribuïdores, operadores, desenvolupadors, universitats i empreses dels sectors privat i públic, en diferents tecnologies: Windows Phone, iOS, Android, XBOX Live, Desktop (Mac / Linux / Windows), Web (HTML5 y Flash). La seva privilegiada localització en el Parc Científic i Tecnològic de Lleida, els situa entre les empreses de major coneixement tecnològic i innovació del país.

L'empresa ofereix els següents serveis:

- Desenvolupament de videojocs - Apps d'entreteniment per a mòbils - Col·laboració amb productors de videojocs - Proporció de contingut i serveis de desenvolupament de videojocs a distribuïdors de contingut i operadores mòbils. - Tecnologia

En aquest taller el Sr. Jesús Bosch, fundador de Plunge Interactive i el Sr. Josep Pon, programador de videojocs en aquesta mateixa empresa i estudiant de segon curs d'Informàtica van explicar, en un cas 100% pràctic, valent-se del codi d'un dels videojocs desenvolupats recentment, quines són les parts en la programació d'un videojoc.

Es va tractar d'una sessió interactiva, en la que els assistents van formular qualsevol pregunta en relació a la programació del joc i  el codi en detall i van poder coneixer de primera mà els passos a seguir per passar a formar part de l'equip de Plunge Interactive.

Premsa

3 de maig de 2012

La Vanguardia digital

4 de maig de 2012

diarisegre

Imatges

boto fotos EPS