Tercera edició del sopar d'antics alumnes, professorat i PAS de l'EPS

Descarregar Pdf

Sopar antics alumnes, PDI i PAS (35)

Aquest mes de novembre tindrà lloc el tercer sopar d'antics alumnes, professorat i PAS de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, amb l'objectiu que tothom que ha estat o està vinculat a l'Escola es puguin retrobar amb els seus companys, professors i amics en un ambient distès i de companyonia.

L'esdeveniment tindrà lloc el divendres 29 de novembre, a les 21h. al Restaurant Village (RESTAURANT DEL CLUB TENNIS URGELL).

La carta del sopar es la següent: Menú sopar EPS

Les persones que vulgueu efectuar la inscripció/pagament per al sopar del dia 29 de novembre heu de fer un INGRÉS/TRANSFERÈNCIA de 24 euros amb la referència SOPAR EPS al número de compte del Banc de Santander:

0049   6594   33   2595091062

En el moment de la inscripció/pagament cal adjuntar les següents dades:

- NOM i COGNOMS - TITULACIÓ - EL SEGON PLAT A TRIAR, D'ACORD A LES REFERÈNCIES: XAI, ÀNEC, LLUÇ O LLOBARRO

Si voleu més informació podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic (info@eps.udl.cat) o bé al telèfon 973 702758 (Enric); No obstant, us anirem informant de l'esdeveniment en aquest mateix espai, així com a Facebook i Twitter i a la xarxa Alumni EPS.

Així mateix, volem recordar-vos que, a més de tractar-se evidentment d'una activitat lúdica, l'acte també servirà de marc per a la celebració de tres esdeveniments de marcat caràcter acadèmic:

- El lliurament de la Distinció Docent EPS "Joan Gimbert"
- El lliurament dels Premis EPS als alumnes amb els millors expedients acadèmics
- La presentació oficial d'ALUMNI UdL

DISTINCIÓ DOCENT EPS "JOAN GIMBERT"

El lliurament de la Distinció Docent EPS "Joan Gimbert" (*), en reconeixement a la tasca docent realitzada pel professorat de l'Escola.  La comissió avaluadora  s'ha reunit  per a resoldre'n l'atorgament d'acord a les bases aprovades en Junta d'Escola i us adjuntem, per ordre alfabètic, els tres professors de cada titulació candidats a la Distinció:

Grau en Enginyeria Informàtica
Sr. Carlos Ansótegui
Sr. Ramon Béjar
Sr. Josep M. Miret
___________________________________________________________________
Grau en Arquitectura Tècnica
Sr. Jerôme Barrau
Sr. Josep Coll
Sr. Miquel A. Mateus
___________________________________________________________________
Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica
Sr. Jordi Casanovas
Sr. Francisco Clarià
Sra. Susana Maza
___________________________________________________________________
Grau en Enginyeria Mecànica
Sr. Francisco J. Bradineras
Sra. Ingrid Martorell
Sr. Gabriel S. Zsembinszhi
___________________________________________________________________

Entre aquests professors s'atorgarà un premi i tres mencions (una per cada titulació), que es donaran a conèixer durant el sopar de l'EPS, el proper divendres 29 de novembre.

PREMIS EPS ALS ALUMNES AMB ELS MILLORS EXP'EDIENTS ACADÈMICS

El lliurament dels Premis EPS als alumnes amb els millors expedients acadèmics dels curs anterior en cadascuna de les titulacions impartides a l'Escola. Properament, en els canals habituals de comunicació (web, correu electrònic, Facebook i Twitter), donarem a conèixer el nom dels alumnes que, el passat curs acadèmic, van aconseguir el millor expedient acadèmic de la seva titulació i que, per tant, rebran el premi (un any de col·legiació gratuïta en el Col·legi corresponent) durant la celebració del sopar de l'EPS, el proper divendres 29 de novembre.

Els estudiants guardonats són:

- DAVID CASTELLA PONSARNAU, millor expedient acadèmic d'Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió, curs 2011-12.

- RAÜL BALSÀ DÍAZ, millor expedient acadèmic d'Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes, curs 2011-12.

- SERGI VALL AUBETS, millor expedient acadèmic d'Enginyeria Tècnica Industrial, especialitat Mecànica, curs 2011-12.

- ESTHER VILLAFAÑA GARRETA, millor expedient acadèmic del Grau en Arquitectura Tècnica, curs 2012-13.

- JORDI MATEO FORNÉS, millor expedient acadèmic del Màster en Enginyeria Informàtica, curs 2012-13.

- RUBÉN GARCÍA ORTIZ, millor expedient acadèmic del Màster en Enginyeria Industrial, curs 2012-13.

PRESENTACIÓ ALUMNI EPS

La presentació oficial d'ALUMNI UdL als antics alumnes de l'EPS. BALL PRIVAT PER A TOTS ELS ASSISTENTS

Així mateix, us informem que, en finalitzar el sopar, a les mateixes instal·lacions del restaurant del Club Tennis Urgell, es durà a terme ball privat per tots els assistents, per tal d'ajudar a fer la digestió i tenir un final de vetllada agradable i distès.

I CAMPIONAT DE TENNIS SOLIDARI EPS

cartell tennis

Us informem que en el marc de celebració del sopar d'antics alumnes, professorat i pas de l'Escola Politècnica Superior, es desenvoluparà el Primer Campionat de Tennis Solidari EPS a favor de La Marató de TV3.

El campionat està previst, doncs, per al mateix dia del sopar, el divendres 29 de novembre i es desenvoluparà a les pistes del Club Tennis Urgell durant la tarda del citat dia 29 , a partir de les 16.00 h. i fins a l'inici del sopar.

La inscripció està oberta a antics alumnes, professorat i PAS amb qualsevol nivell de joc, ja que l'objectiu és contribuir  a una causa solidària. L'única condició indispensable per participar és realitza la inscripció prèvia al correu electrònic info@eps.udl.cat (a fi de poder organitzar la competició) i, el mateix dia del torneig, efectuar el pagament de 10 €.

La recaptació del Primer Campionat de Tennis Solidari EPS, juntament amb el que es recaptin en altres iniciatives del Centre, serà donada a La Marató de TV3 que es realitzarà el proper 15 de desembre i que aquest any es dedica a les malalties neurodegeneratives.

Així doncs, tan sols falta que us animeu i vingueu a gaudir d'aquesta jornada festiva en companyia dels vostres companys i professors! Us hi esperem!

Finalment, us demanem la vostra col·laboració per tal de fer difusió d'aquest acte i poder contactar amb el màxim  d'antics alumnes, professorat i PAS de l'Escola Politècnica Superior.

(*) L'Escola Politècnica Superior vol fomentar la qualitat de la docència del seu professorat atorgant uns premis que permetin reconèixer la tasca docent realitzada i animin el professorat a seguir treballant en la millora de la qualitat de la docència. Aquest premi porta el nom d'en Joan Gimbert, qui fou professor de l'EPS des de els seus inicis, i qui destacà per la seva dedicació a la docència i la innovació a l'aula per tal d'apropar les matemàtiques als seus alumnes, i es preocupà especialment per mostrar-los les seves aplicacions en el camp de les enginyeries.