Universitat. Novetat 2015-16: la matrícula es podrà pagar en 10 mesos sense interessos

Descarregar Pdf

tabu1

El Govern de la generalitat ha informat que la matrícula universitària per al curs 2015-16 congelarà les seves tarifes, a les quals tampoc s'aplicarà la pujada de l'IPC.

No obstant, la gran novetat per aquest curs es que el 100% de l'import de la matrícula es podrà pagar fraccionada en fins a 10 mesos sense interessos (tan sols caldrà assumir una taxa única de 14 euros per a la matrícula semestral i de 26 per l'anual).

Fins ara, les úniques opcions de finançament de les matrícules universitàries passaven per fraccionar el pagament en tres terminis que s'havien de liquidar al desembre o bé sol·licitar un préstec amb interessos.

Així mateix, cal recordar que aquest curs es manté la bonificació a les enginyeries implantada arrel del canvi de coeficient. Bonificació però que tan sols s'aplica si es demanada expressament per l' estudiant: Per demanar aquesta beca, els estudiants hauran de pagar en el moment de la matrícula el percentatge del preu total que estableixi la seva universitat. Un cop matriculats, hauran de sol·licitar la beca Equitat a l'AGAUR a través de l'Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat. Si, a més, tenen dret a beca pel seu nivell de renda, s'incorporarà aquesta bonificació.