EPS Company Corner. Rigual

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Vestíbul EPS
Adreça:

Jaume II, 69

Preu:
Activitat gratuïta
Organitza:
EPS
Contacte:
Telèfon:
Email: marga.molto@udl.cat
Inici:
EPS Company rigual 2023

El dimarts 21 de març a partir de les 16.00h l'Escola Politècnica Superior (EPS) us ofereix una nova sessió de l'EPS Company Corner. Boosting professional skills. Una iniciativa que neix el curs acadèmic 2019-20 i que aquest cop presenta l'empresa Rigual

En aquesta ocasió ens visitarà l'empresa de Fraga Rigual, fundada el 1957 i dedicada inicialment a la fabricació de maquinària agrícola. Posteriorment, va desenvolupar les divisions de Logística de Productes Energètics i de vehicles per a la cura del Medi Ambient.

Explicarà als alumnes interessats el funcionament del seu departament d'enginyeria; com els productes que Rigual fabrica s'adapten a cada projecte i estan en constant evolució, els alumnes que s'integrin en el departament d'enginyeria (actualment compta amb 9 persones, totes formades a l'EPS) tindran la possibilitat de participar de forma activa en el procés del disseny i el seguiment de la fabricació, que inclou:

  • Disseny en 3D amb SolidWork
  • Preparació de programes de tall amb Lantek
  • Processos de plegat amb Cybelec
  • Càlcul d'elements finits amb Simulation de SolidWorks
  • Disseny i càlcul de circuits i sistemes hidràulics
  • Elaboració de llistes de materials i rutes de fabricació
  • Seguiment del procés de fabricació. Suport als operaris

Els responsables de Recursos Humans a Rigual informaran els alumnes interessats de les oportunitats laborals que ofereix l'empresa, les possibilitats de fer-hi el TFG, pràctiques curriculars o extracurriculars remunerades o de la Formació Dual en el cas dels alumnes del màster en Enginyeria Industrial. A més a més els alumnes també van poder deixar el Currículum Vitae, etcètera.

Hi ha altres empreses que ja han confirmat la seva presència en pròximes edicions d'EPS Company Corner. Podeu mantenir-vos informats a l'apartat d'Agenda de la web de l'EPS i a les nostres xarxes socials.

Hi sou tots convidats.