Doble Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació & Civil Engineering (SILESIAN UNIVERSITY OF TECHNOLOGY - Polònia)

Previst Curs 2023-24

 Descarregar Pdf

Presentació

Centrum-Nowych-Technologii-3

Aquesta doble titulació neix amb la voluntat de possibilitar als estudiants de les dues universitats d’assolir aquesta segona titulació reforçant i complementant el seu perfil acadèmic i professional del món de l’Enginyeria Civil (per als estudiants de la UdL que vagin a Dinamarca) capacitant-los per a afrontar amb majors garanties d’èxit els seus futurs reptes laborals, així també com consolidar l’Anglès que es transforma en llengua d’ús diari tant en la seva vida quotidiana com acadèmica.

Donat que la doble titulació es vehicula a través dels processos de mobilitat que ofereix la UdL, no és fins al 3er curs del Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació que els estudiants poden accedir a cursar aquesta doble titulació (i acreditar el nivell B2 d’anglès necessari), que ofereix l’oportunitat d’estudiar com a mínim un any acadèmic (10 mesos o 2 semestres) a l’altra universitat i rebre, amb la mateixa durada que el Grau de la UdL, també el títol de l’altra institució.

 

Institucions participants

Logo nou eps

Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida

Jaume II, 69
25001 - Lleida, Catalunya  Espanya
Tel: (+34) 973 702 700  Fax: (+34) 973 702 702   
Silesian_University_of_Technology_Logo

Silesian University of Technology

Akademicka 2A,

44-100 Gliwice, Polonia

Tel. (+48) 32 237 10 00

Administració de la Doble Titulació

Els contactes principals respecte del doble grau són:

 

EPS-UdL: Cristian Solé Cutrona (vicedirector@eps.udl.cat)

Sots-director i coordinador de Relacions Internacionals de l’Escola Politècnica Superior.

 

 SILESIAN UNIVERSITY OF TECHNOLOGY:

S'informarà pròximament

Itineraris a cursar

 

ESTUDIANTS ACTUALS (a través de programa de mobilitat)

324723056_396752185988149_7029391106532482749_n (1)
S'informarà pròximament

GRADUATS

1-1
S'informarà pròximament

Coneix Silesian University of Technology

La Universitat Tecnològica de Silèsia és la universitat tècnica més antiga d'Alta Silèsia i una de les majors del país. Es va fundar en 1945 com a centre científic i educatiu de la zona més industrialitzada de Polònia i una de les més industrialitzades d'Europa. Durant més de 75 anys ha estat una important institució de la vida pública. Exerceix un important paper cultural i de formació d'opinió a la regió.

La missió de la Universitat Tecnològica de Silèsia, com a prestigiosa universitat tècnica europea, és dur a terme treballs innovadors de recerca científica i desenvolupament, així com formar personal altament qualificat en benefici de la societat i l'economia basades en el coneixement, i influir activament en el desenvolupament de la regió i les comunitats locals. La universitat, a través de la millora contínua dels processos i l'organització, és un lloc acollidor i obert per al treball i el desenvolupament de la comunitat acadèmica.

La Silesian Univrsity of Technology és l'única universitat de Silèsia inclosa en el prestigiós grup de 10 universitats poloneses, guanyadores del concurs "Excellence Initiative-Research University" organitzat pel Ministeri de Ciència i Educació Superior. La universitat va identificar 6 àrees principals de recerca prioritària:

1. Oncologia computacional i medicina personalitzada
2. Intel·ligència artificial i processament de dades
3. Materials del futur
4. Ciutats intel·ligents i mobilitat del futur
5. Automatització de processos i indústria 4.0
6. Protecció del clima i del medi ambient, energia moderna

La Universitat Tecnològica de Silèsia també és membre d'un consorci dins de la Iniciativa d'Universitats Europees. El consorci està format per 7 universitats de 6 països.

15 unitats educatives de la Universitat - 13 facultats i 2 instituts - ofereixen actualment més de 50 programes d'estudi i unes 200 especialitzacions, incloent tot l'espectre d'estudis d'enginyeria. A més dels programes tècnics, els candidats també poden estudiar enginyeria de gestió i producció, arquitectura, transport, sociologia, així com llengües estrangeres i pedagogia. Les unitats educatives de la SUT estan situades en 3 ciutats veïnes, que són Gliwice, Zabrze i Katowice, amb seu principal en Gliwice.

Suport als estudiants acollits a l'intercanvi

iconmonstr-globe-5-240

Els estudiats que s'acolliran al programa de mobilitat (Erasmus+) es regiran pels criteris que marca el Programa i l'Oficina de Relacions Internacionals de la UdL. Els graduats que vulguin cursar la Doble Titulació s'han d'adreçar directament a VIA UC i cercar informació a l'apartat de Transfer Student  de la pròpia universitat danesa.

Drets i deures dels estudiants

icona-avio-despegant

Durant el període d’intercanvi, els estudiants gaudiran dels mateixos drets i deures que tenen els altres estudiants de mobilitat. Els estudiants, durant la seva estada en la universitat d’acollida, realitzaran totes les proves d’avaluació de les assignatures que s’hagin matriculat en la universitat d’acollida, d’acord als requeriments d’avaluació de les respectives assignatures.

Emissió i lliurament de títols

apple-touch-icon-precomposed.png_1647561958

La institució d’acollida emetrà el títol en qüestió quan hagi rebut tota la documentació de la institució d’origen demostrant que els estudiants en qüestió han superat totes les assignatures fixades pel pla d’estudis de la institució d’origen (240 ECTS), i els estudiants han superat tots els cursos en la universitat d’acollida. Els títols seran entregats personalment als estudiants en la institució d’acollida, i les còpies seran enviades a la institució d’origen.


En el cas del títol espanyol, els estudiants danesos seran informats que hauran de pagar la taxa fixada pel Govern Espanyol per emetre el certificat.

   Darrera modificació: