World Robot Olympiad Lleida

 Descarregar Pdf

 

 Donada l’excepcionalitat de la situació sanitària actual provocada pel COVID-19, Engijoc i l'Escola Politècnica Superior de la UdL han decidit NO ORGANITZAR aquest any 2020 la competició World Robot Olympiad Lleida

WORLD ROBOT OLYMPIAD LLEIDA

La World Robot Olympiad (WRO) és una competició de robòtica a escala mundial on els participants lluiten per assolir els reptes. Aquesta competició, organitzada per World Robot Olympiad Advisory Council, neix als països asiàtics l’any 2000 i amb els anys s’amplia a la resta del món. L’any 2013 s’inicia a Espanya promoguda per la fundació EducaBot.

La qualitat d’aquesta competició de robòtica està en el foment de valors i capacitats, els participants treballen en equip i han de desenvolupar la seva creativitat, tenir iniciativa i resoldre problemes per realitzar el repte que se’ls proposa. Un dels valors afegits d’aquesta competició és que el robot es construeix el mateix dia de la competició i les regles de joc són anunciades amb antelació abans de la competició menys una, que es pot anunciar el mateix dia de la competició.

L'empresa de robòtica educativa Engijoc i l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, decideixen l'any 2015 iniciar aqueta competició a Lleida: la World Robot Olympiad Lleida veu la llum el 3 d'octubre de 2015.

Des de llavors, 5 edicions han estat organitzades a Lleida per ambdues institucions amb un creixement constant i regular: [WRO 2019]   [WRO 2018]    [WRO 2017]    [WRO 2016]    [WRO 2015]

Wold Robot Olympiad Lleida 2019

 

Recull multimèdia de les edicions anteriors

   Darrera modificació: