Cedric Ortiz guanya el Premi Enginyers 2020, coorganitzat pel COEIC i l'EPS

Desideri Regany i Santiago Maestro aconsegueixen dos accèssits

Descarregar Pdf

El passat 16 de novembre, la Sala d'Actes de la demarcació de Lleida del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya va acollir la presentació i lliurament del premi Enginyers 2020 que coorganitza el COEIC i l'EPS.

Els membres del jurat de la 7a edició del Premi Enginyers al millor Treball Final de Màster (TFM) en Enginyeria Industrial format pels representants de l'EPS, Luisa F. Cabeza i Jordi Masip i els representants del COEIC, Guillem Boira i Jordi Calvís va decidir guardonar els següents autors dels Treballs Final de Màster:

  • PRIMER PREMI: Cedric Ortiz pel seu TFM "Optimización de un elevador de cangilones" dirigit pel professor Miquel Nogués presentat el passat 28 d'octubre. En Cedric va rebre un premi de 1.000 €, formació específica del Col·legi per valor de 250 € i un any de col·legiació gratuïta.
  • SEGON PREMI: Desideri Regany pel seu TFM: "Anàlisi teòric de l’efecte de polarització de l’aigua per a la producció d’hidrogen" dirigit pels professors Jérôme Barrau i Joan I. Rosell i presentat el passat 27 d'octubre. En Desideri va rebre un premi de 250 € en formació del COEIC i un any de col·legiació gratuïta.
  • TERCER PREMI: Santiago Maestro pel seu TFM "Posta en marxa i avaluació experimental d'una càmera RGB-D: Microsoft Azure Kinect" dirigit pel professor Eduard Gregorio i presentat el passat 11 de juny. En Santiago va rebre un premi de 250 € en formació del COEIC i un any de col·legiació gratuïta.