El rànquing del CSIC inclou 10 investigadores de l'EPS

El rànquing inclou 58 investigadores de la UdL

Descarregar Pdf

Un total de 58 investigadores de la Universitat de Lleida (UdL) es troben al rànquing publicat pel Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) amb les dones més destacades que fan recerca a l'Estat espanyol.

El llistat, elaborat a partir dels indicadors dels seus perfils a la base de dades de Google Acadèmic, indica que la millor situada és la catedràtica laboral de l'Escola Politècnica Superior (EPS), Luisa F. Cabeza Fabra, que ocupa el lloc 26; seguida per la catedràtica de Tecnologia d'Aliments de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFiV), Olga Martín Belloso, dos llocs per sota. En total, 28 investigadores de la UdL es troben entre les 5.000 millors, dos més que l'any passat, segons l'actualització d'aquest rànquing.

Entre les millors de la classificació trobem a altres professores de l’Escola Politècnica Superior a banda de Luisa F. Cabeza: Rita Puig (2.076), Laia Miró (2.158), Aran Solé (2.901) Chrysovalantou Lamnatou (3.239), Íngrid Martorell (3.254), Rosa M. Gil (5.384) Lídia Navarro (6.211), Mercè Teixidó (7.179) i Marta Oliva (11.135) 

 

Text: Àrea de Comunicació - Oficina de Premsa UdL

Àrea de Comunicació - Oficina de Premsa UdL: El rànquing del CSIC inclou 58 investigadores de la UdL