L'AQU atorga el segell d'acreditació amb excel·lència al programa de doctorat en Enginyeria i Tecnologies de la Informació

Descarregar Pdf

El programa de doctorat en Enginyeria i Tecnologies de la Informació de la Universitat de Lleida (UdL) ha estat acreditat favorable amb excel·lència per part de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU Catalunya). Es tracta de la màxima qualificació en la primera avaluació que l'AQU realitza d'aquests programes en l'àmbit de tot el territori català.  

Cal recordar que l’Escola Politècnica Superior (EPS) també va renovar recentment  el reconeixement d'excel·lència al Grau en Enginyeria Informàtica [veure notícia]

L'acreditació d'una titulació implica l'avaluació de sis estàndards. El reconeixement d'excel·lència s'aconsegueix quan la majoria de criteris d'acreditació d'AQU Catalunya s'assoleixen amb qualitat. 

En l'avaluació del programa de doctorat en Enginyeria i Tecnologies de la Informació, coordinat pel professor de l’EPS Francesc Solsona Tehas, l'AQU en destaca l'adequació del professorat al programa formatiu, la qualitat dels resultats del programa formatiu (tesis doctorals) i l'eficàcia dels sistemes de suport a l'aprenentatge.

Cal destacar que l’AQU ha acreditat amb el segell d'excel·lència altres dos  programes de doctorat que coordina la UdL. Concretament, el de Ciència i Tecnologia Agrària i Alimentària i el de Gestió Forestal i del Medi Natural.

Àrea de Comunicació - Oficina de Premsa UdL: Un terç dels programes de doctorat que coordina la UdL, 'excel·lents'