L'EPS participa en un Projecte europeu sobre implementació del sistema de Formació Dual a Moldàvia i a Ucraïna

Descarregar Pdf
e0a28325-260b-4f1f-8898-e0e4b0f93d5f
Reunió de treball del Comitè de Direcció del projecte europeu “Coopera – Integrating Dual higher education in Moldova and Ukraine” | FOTO: EPS

L’Escola Politècnica Superior (EPS) participa en els finals meetings de la reunió del Comitè de Direcció del projecte europeu “Coopera – Integrating Dual higher education in Moldova and Ukraine”. Aquesta reunió del projecte finançat amb el suport de la Comissió Europea, dins del programa ERASMUS+,  té lloc aquesta setmana a Chisinau, Moldàvia.

L’EPS, en representació de la Universitat de Lleida (UdL), forma part dels patners internacionals que han permès a la Technical University of Moldova i a la Free International University of Moldova, de Moldàvia i  a la Uzhhorod National University, a la KROK University i a la Odessa National Economic University, de Ucraïna, implantar el sistema de formació dual en educació superior després de la implementació d’aquest projecte que ha comprés tres anys de treball i suport participant activament en projectes i xarxes i disposant de recursos humans adequats per dur a terme les activitats i els resultats previstos.

La resta de partners internacionals són la Hochschule Baden-Wurttemberg (Alemanya), la Varna University of Management (Bulgària) i la WSB University (Polònia).

Per la direcció de l’EPS ha estat molt satisfactori i gratificant contribuir en aquest projecte, compartint l’experiència de la Formació Dual amb la resta d’institucions participants des d’una condició de lideratge, tan de l’escola com de la UdL, en formació dual a nivell europeu.