Lliurament del Premi Consell Social UdL 2022

Jesús Moterrubio i Josep Maria Salvia, alumnes de l'EPS guardonats

Descarregar Pdf

El passat 23 de desembre el Saló Víctor Siurana de l'Edifici del Rectorat va acollir l'acte de lliurament dels premis Consell Social de la Universitat de Lleida, curs 2021-22.

Pel que fa a l'Escola Politècnica Superior, el Premi Consell Social 2022 va guardonar un parell de graduats:

  • Jesús Monterrubio Marco,  titulat en Enginyeria Mecànica i alumne del Màster en Enginyeria Industrial pel seu treball final de grau, Viabilitat de l’aplicació del Radiative Cooling a Àfrica: mapeig de potencial i anàlisi de producció enfront demanda energètica, sota la direcció d’Íngrid Martorell i Roger Vilà, presentat el passat 6 de juliol.
  • Josep Maria Salvia Hornos ,  titulat en Enginyeria Informàtica i ADE i alumne del Màster en Enginyeria Informàtica pel seu treball final de grau, OptiLog: A Python Framework for SAT-based applications, sota la direcció de Carlos Ansótegui i Xavier Sabi, presentat el passat 12 de setembre.

El Ple del Consell Social de 28 d’octubre de 2022, en relació amb les propostes del jurat dels Premis Consell Social 2022 en la categoria millors treballs final de grau d’estudiants que continuen estudiant màster a la UdL, va decidir aprovar guanyadors els següents treballs: Premis Consell Social 2022.