EPS Company Corner. GFT

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Vestíbul EPS
Adreça:

Jaume II, 69

Preu:
Activitat gratuïta
Organitza:
EPS
Contacte:
Telèfon:
Email: marga.molto@udl.cat
Inici:
EPS Company gft 2024

El dimecres 17 d'abril, a partir de les 16.00h, l'Escola Politècnica Superior (EPS) us ofereix una nova sessió de l'EPS Company Corner. Boosting professional skills. Aquest cop que ens visita l'empresa GFT

GFT, una petita empresa que neix a la Selva Negra alemanya i que ha crescut fins convertir-se en especialista del sector financer a nivell internacional, pionera en oferir serveis nearshore des de 2001 i amb un equip de 5.700 col·laboradors en 15 països.

L'ADN de GFT es basa en la filosofia i les 5 "C" de GFT. Els valors creen forts vincles entre les persones i els permeten funcionar a l'uníson com un veritable equip: els valors, doncs, són essencials si volem obtenir bons resultats. AGFT, disposen de cinc valors que formen part del seu dia a dia, tant internament com quan treballen amb el client. Les 5 "C", seleccionades acuradament, són:

  • Caring: Ens preocupem per les persones, les cultures i les opinions, i mostrem a tothom el mateix respecte.
  • Committed: Estem compromesos amb la nostra empresa i els nostres clients.
  • Courageous: tenim el valor de desafiar i obrir nous camins, abraçant així noves oportunitats de creixement.
  • Collaborative: ol·laborem i tenim èxit com a equip.
  • Creative: convertim les idees en solucions creatives i ens esforcem per la qualitat en tot el que fem

EPS Company Corner és un espai, físic i temporal, per tal que les empreses i els estudiants es trobin i es coneguin i comparteixin informació.

El personal de RRHH de GFT informarà als alumnes interessats de les oportunitats laborals que ofereix l'empresa, les possibilitats de fer-hi el TFG/TFM o unes pràctiques curriculars o extra curriculars  en diferents departaments; la Formació Dual en el cas dels alumnes del màster en Enginyeria Informàtica. Així mateix, els alumnes també  poden deixar el seu Currículum Vitae, etcètera.

Ja hi ha altres empreses que han confirmat la seva presència en aquesta nova edició de la EPS Company Corner. Podeu mantenir-vos informats a l'apartat d'Agenda de la web de l'EPS i a les nostres xarxes socials!