Empreses

 Descarregar Pdf

La relació amb el teixit empresarial i industrial de les comarques de Lleida és quelcom fonamental per l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) tant per la qualitat dels seus estudis com per a la formació dels seus estudiants. Prova d’això és el fet que la UdL va ser la primera universitat de l’Estat Espanyol a oferir les Pràctiques Tutelades en Empresa com a assignatura obligatòria dels seus plans d’estudi i actualment continua essent així en totes les titulacions.

L’estudiant pot gaudir d’aquesta vinculació directa amb les empreses mitjançant:

  • Les Pràctiques Tutelades en Empresa (pràctiques curriculars)
  • Les Pràctiques Extracurriculars
  • La Formació Dual

Pràctiques

Formació Dual

udldual-logo

La Formació Dual es basa en el principi de complementarietat dels aprenentatges en un entorn acadèmic i en un entorn professional. L’estudiant és converteix en l’aprenent que estudia. És una modalitat de formació que es realitza en alternança entre la universitat i l'empresa. Actualment la Formació Dual es pot cursar en el:

 

UdL viu l'experiència: Fira UdLTreball 2019. la Formació Dual

EPS-IT Speed Dating

EPS IT Speed Dating2019

L’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) endega aquest curs 2018-19 una nova activitat: La EPS-IT Speed Dating.

L’objectiu principal de la EPS-IT Speed Dating és donar veu a les empreses TIC de la nostra àrea d’influència davant dels nostres estudiants que acaben el Grau d'Enginyeria Informàtica (GEI) i el doble Grau d’Enginyeria Informàtica i Administració i direcció d’empreses (GEIADE).

Els estudiants tenen un ampli ventall d’ofertes de treball i empreses, però no tenen eines efectives per prendre una decisió i desconeixen el que moltes empreses fan. Les empreses per altra banda tenen una gran necessitat de cobrir les seves ofertes laborals, i per fer-ho han de donar-se a conèixer davant dels possibles candidats i explicar-los els projectes que estan duent a terme i les vacants que volen cobrir, tot això de la forma més atractiva i engrescadora possible.

Sota aquesta premissa neix aquesta activitat de Networking dinàmica i atractiva que es caracteritza per fer entrevistes ràpides i concises en un temps limitat (5-7 minuts). Aquest format afavoreix el contacte, l’intercanvi i la proximitat a l'hora de conèixer el candidat o l'empresa ideal i permet fer el màxim nombre d’entrevistes en el mínim temps possible.

No obstant l’objectiu no és únicament el de fer entrevistes laborals. Volem que les empreses expliquin de forma atractiva i breu els seus projectes i les seves necessitats a tres nivells: possibilitats de contractes laborals, possibilitats de realitzar pràctiques i TFG a l’empresa i possibilitat de continuar estudiant a l’EPS el Màster en Enginyeria Informàtica en la modalitat de Formació Dual.

L’EPS estem plenament compromesos en facilitar l'ocupabilitat plena i de qualitat dels nostres estudiants i per això treballem a organitzar aquest tipus d’activitats per potenciar i donar visibilitat a les empreses del sector de les terres de Lleida.

La primera edició de la EPS-IT Speed Dating es durà a terme el dimecres 15 de maig a partir de les 17:00 a la cafeteria del Campus de Cappont i les empreses participants són: Trota,  BonArea Agrupa,  Rodi Motor Services,  b Tactic,  GFT, alter,soft,  Indra,  Ilerna,  Semic Argal

 

Històric

2019- Èxit de participació al EPS-IT Speed Dating 2019. 10 empreses i més de 40 estudiants han participat d'aquesta nova activitat de l'EPS

Fira UdL Treball

La Fira UdL Treball és la Fira de l'ocupació que es realitza a la Universitat de Lleida des de l'any 2014. Aquesta darrera edició ha comptat amb dos seus: A Lleida (8 de maig) amb la participació de 120 empreses i entitats que han ofert als estudiants i graduats, 136 ofertes de pràctiques curriculars i extra curriculars i 291 ofertes laborals. A Igualada (16 de maig) amb 26 empreses i dos entitats: l'Associació Leather Clúster Barcelona i la Unió Empresarial Anoia.

La Fira UdL Treball és per a l’estudiant, UdLTreball és la forma de conèixer de primera mà les oportunitats laborals del territori, rebre orientació específica sobre l’ocupabilitat i aprendre, mitjançant les activitats que s'hi faran, la millor manera de promocionar-se en el seu perfil laboral.

Així mateix, per a l’empresa, UdL Treball és la forma de donar-se a conèixer i mostrar-se com una opció real de futur professional, així com de tenir contacte directe amb les opcions de treball en comú i formació contínua que li ofereix la Universitat de Lleida.

Si estudies, si t'has graduat o si tens una empresa o representes una institució, t'esperem a la fira!

 

Fira UdlTreball 2019

Informació per empreses

   Darrera modificació: