Antics Alumnes

 Descarregar Pdf

Benvinguda del director de l'Escola Politècnica Superior

Us vull donar la benvinguda a la Xarxa Social dels Antics Alumnes de l'Escola Politècnica Superior. Aquest espai, que s'integra en l'Associació d'Antics Alumnes i Amics de la UdL,  té la vocació de facilitar i fomentar els vincles entre els titulats de l'EPS i establir un canal de comunicació permanent entre vosaltres i amb la pròpia Escola.

Volem seguir acompanyant-vos al llarg de la vostra carrera professional!

L'ànim general de les reformes dutes a terme és la cerca de respostes comunes a problemes comuns, que han de conduir a la implementació d'una estructura que permeti afrontar el creixement de l'ensenyament superior i les necessitats de l'escenari laboral emergent de les recents transformacions socials. 

Estic convençut que l'EPS encara té molt per oferir-vos (Formació Continuada, Trobades, Jornades Professionals, ...) i al mateix temps, segur que hi ha coses que podrieu fer amb l'EPS (Contactes Professionals, Col·laboracions Empresa-Universitat, Participació en Activitats, ...) que ajudaran a millorar el desenvolupament professional i personal tant dels associats com de la pròpia Escola.

Ens agradaria que la vostra relació amb l'Escola i entre vosaltres no s'acabés el dia de la graduació, sino que continués sent una referència durant tota la vostra trajectoria professional i personal, sobretot en un món on establir xarxes de confiança és cada cop més important.

Aniveu-vos a compartir aquest camí amb nosaltres!


DSC_6684fffFA
Francesc Giné de Sola

director EPS

Més informació

Oferta d'estudis de màster de l'Escola Politècnica Superior:

Premi Alumni EPS

Premi anual ALUMNI EPS amb dues categories:

  • Trajectòria professional
  • Emprenedoria

Associació d'Antics Alumnes i Amics de la UdL

   Darrera modificació: