IAESTE Day

Informació de l'esdeveniment
Inici:

IASTE

logo_iaeste_day_2011

IAESTE (The International Association for the Exchange of Students for Technical Experience) és un programa de mobilitat internacional per a la realització de pràctiques professionals per a estudiants en el marc de la cooperació Universitat-Empresa.

IAESTE neix l'any 1948 a l'Imperial College de Londres. L'any 1951 es fundà el que avui en dia és el Comité Español para Intercambio de Estudiantes Técnicos, IAESTE Spain. IAESTE Catalunya neix l'any 1981, fruit del gran nombre d'estudiants de les universitats catalanes que gaudien cada any de pràctiques, essent la primera delegació descentralitzada associada a IAESTE Espanya. Avui en dia, cinc mil estudiants de més de seixanta nacionalitats diferents gaudeixen, cada any, de les pràctiques educatives IAESTE en països estrangers, on complementen la seva formació acadèmica, professional i humana.

En aquest sentit, des del Consell de l'Estudiantat de l'EPS, encarregat d'articular el programa IASTE a la Universitat de Lleida, s'organitza avui 21 d'octubre, una xerrada informativa als estudiants de l'Escola sobre la oportunitat de dur a terme les pràctiques a l'empresa a l'estranger.

Per tal d'animar als estudiants a particcipar-hi, la xerrada es desenvoluparà en el marc de una gran Xocolatada Popular al hall de l'EPS durant l'hora del descants de les classes del matí.

Animeu-vos i participeu en aquesta iniciativa de IAESTE-CEEPS!