Jornada d'Orientació Universitària al Campus Igualada-UdL. Institut Torre Vicens

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Campus Igualada
Adreça:

Avinguda Pla de la Massa, 8, 08700, Igualada (Barcelona)

Preu:
Activitat gratuïta
Organitza:
EPS
Contacte:
Telèfon: +34 93 803 53 00
Email: eps.sotsdirector@udl.cat
Web:
Campus Igualada-UdL
Inici:
jou 2

Dimarts, 18 de juny, l'Escola politècnica Superior oferirà una jornada d'orientació universitària als alumnes de 4t curs d'ESO i 1r curs de batxillerat de l'Institut Torre Vicens de Lleida coordinada per la Sotsdirectora d'Estudiantat, Promoció i Qualitat de l'escola, Susana Maza.

La jornada es centrarà en una xerrada informativa sobre les possiblitats d'estudis que ofereix l'EPS al campus d'Igualada (Grau en Enginyeria Química, Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i Grau en Tècniques d'Interacció Digital i de Computació) i la realització dedos tallers.

L'activitat s'emmarca en la campanya de difusió i promoció dels estudis de Grau i Doble Grau de l'Escola Politècnica Superior que dur a terme l'escola cada any amb l'objectiu de donar a conèixer de primera mà la seva oferta formativa diferencial als nois i noies dels col·legis i instituts de les àrees directes d'influència: dobles graus internacionals, aprenentatge en anglès, modalitat de formació dual, etcètera. Aquest curs acadèmic ja s'han visitat més de 40 centres en el marc d'aquesta campanya.

Si voleu que participem en la vostra Jornada d'Orientació Universitària o bé voleu organitzar una visita guiada les nostres instal·lacions, ... sigui quina sigui la vostra necessitat, podeu contactar amb nosaltres (correu electrònic, WhatsApp-638 086 190, Twitter, Facebook o Instagram) i en parlem!