Jornada d'Orientació Universitària. Institució Igualada

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
EPS
Adreça:

Jaume II, 69

Preu:
Activitat gratuïta
Organitza:
EPS
Contacte:
Telèfon:
Email: susanna.maza@udl.cat
Inici:
jou-2.PNG_2040555035

Dijous, 27 de gener de 2022, els alumnes de batxillerat de Institució Igualada de Jorba realitzaran unaJornada d'orientació Universitària de l’EPS al campus Igualada-UdL, sota la coordinació de la Sotsdirectora d'Estudiantat, Promoció i Qualitat de l'escola, Susanna Maza i de la coordinadora de promoció, Mireia Cobos.

La jornada se centrarà en una xerrada informativa sobre les possibilitats d'estudis que ofereix l'EPS, tant a Lleida com al campus Igualada-UdL i la realització dels tallers: Química. Vols conèixer les reaccions químiques? i Organització Industrial. Disseny i impressió 3D

L'activitat s'organitza sota un pla d'impuls de les vocacions científiques i tecnològiques de l'EPS que es plasma en l'organització i/o participació en diverses activitats adreçades als alumnes de secundària, batxillerat i cicles formatius de les seves zones d'influència: la província de Lleida, les comarques de la franja i la província de Barcelona, donada la titularitat del Campus Universitari Igualada-UdL, un campus que la Universitat de Lleida té a la ciutat d'Igualada.

L'EPS compta amb un ampli Catàleg de tallers i activitats de transferència Secundària-Universitat per donar a conèixer la seva oferta formativa diferencial de Grau i Doble Grau: dobles graus internacionals, aprenentatge en anglès, modalitat de formació dual, etcètera.

Si voleu que participem en la vostra Jornada d'Orientació Universitària, organitzem algun taller o bé voleu organitzar una visita guiada les nostres instal·lacions, ... Sigui quina sigui la vostra necessitat, podeu contactar amb nosaltres (a Lleida, susanna.maza@udl.cat i a Igualada, mireia.cobos@udl.cat), per WhatsApp al 638 086 190 o Telegram, o bé a les xarxes socials Twitter, Facebook o Instagram) i en parlem!