Jornada de Campus Oberts per a Famílies a l’EPS (Lleida i Igualada)

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Escola Politècnica Superior
Adreça:

carrer Jaume II, 69 (Lleida)

Avda. pla de la Massa, 8 (Igualada)

 

Preu:
Activitat gratuïta
Organitza:
Vicerectorat d'Estudiantat - SIAU - UdL - EPS
Contacte:
Telèfon: 973 003 588
Email: jornadapares@seu.udl.cat
Web:
JCO Famílies
Inici:
jcomaig2 JCO per a famílies del passat mes de maig de 2018 al campus d'Igualada

El dissabte 30 d'abril tindrà lloc en format presencial La Jornada de Portes Obertes per a Famílies de la UdL 2022 vol donar a conèixer la UdL i proporcionar un primer contacte amb l'entorn universitari on es desenvolupa la vida acadèmica i vivencial de l'estudiantat als pares i mares de futurs alumnes universitari.

La JCO per a Famílies s’adreça justament a les famílies d’estudiants de batxillerat i cicles formatius de grau superior de Lleida i comarques i de la Franja de Ponent, amb l’objectiu de donar a conèixer la UdL i proporcionar un primer contacte amb l’entorn universitari on es desenvolupa la vida acadèmica i vivencial dels estudiants als pares i mares dels futurs alumnes universitaris, informar sobre els estudis que s’imparteixen en els centres universitaris, així com dels serveis i les prestacions que ofereix la UdL.

L'Escola Politècnica Superior oferirà aquesta jornada, al Campus de Cappont de Lleida en dos torns (10.00 h i 12.00 h) i al Campus Igualada-UdL en un únic torn a les 10.00h ; les famílies podran informar-se dels estudis que ofereix l’EPS i visitar-ne les instal·lacions. La durada prevista de l’activitat és d’una hora i mitja.

Inscripció a les JCO per a Famílies: http://w3.portesobertes.udl.cat/ca/

 


 

Localitzacions dels centres de la UdL

Servei d’Informació i Atenció Universitària
C. Jaume II, 67 bis
25001 Lleida
Tel. 902 507 205
Fax 973 003 591
jornadapares@seu.udl.cat