L' EPS al "Congress on Industrial & Agricultural Canals"

Informació de l'esdeveniment
Inici:

banner

L'Escola Politècnica Superior  participarà, juntament amb d'altres institucions, al Congrés dedicat als Canals Industrials i Agrícoles, que es celebrarà a la Universitat de Lleida del 2 al 5 de setembre de 2014.

El congrés té com a objectiu proporcionar un fòrum en què especialistes de diferents països podran intercanviar les seves experiències relacionades amb diferents aspectes dels canals industrials i agrícoles , entre ells:

-  Història dels canals i el seu impacte en la societat (alimentació i aigua). -  Els diferents usos dels canals i el seu impacte sobre el paisatge local , el medi ambient i la sostenibilitat. -  La gestió i millora dels canals per satisfer les necessitats d'energia. -  La importància dels canals de les economies regionals i el desenvolupament territorial i canals dins de les directives europees d'aigua.

Aquest esdeveniment serà una oportunitat per intercanviar experiències , aprendre del passat i descobrir diferents punts de vista . Les experiències i les idees resultants haurien de servir de base per a noves investigacions i ajudar a posar en pràctica les troballes existents . La idea d'adoptar un enfocament multidisciplinari prové d'un interès a reunir a diferents percepcions ( històrics , tecnològics , socials , econòmics , polítics , ambientals , etc ) dels canals industrials i agrícoles utilitzats per generar energia i/o aigua .

El congrés comptarà amb ponències plenàries i presentacions científiques i tecnològiques per experts de diferents països . També inclourà la possibilitat de presentar comunicacions orals i presentacions de pòsters vinculen consideracions científiques i pràctiques .

La inscripció i assistència a aquest Congrés representa per als estudiants de l'Escola Politècnica Superior 2 ECTS de Matèria Transversal. Qualsevol estudiant que vulgui formalitzar la inscripció ha d'emplenar el full adjunt i enviar-lo al correu electrònic  mpuigdevall@udl.cat

FULL ADJUNT INSCRIPCIÓ CONGRÉS

Podeu trobar tota la informació referent al Congres a : http://www.lleida-canalscongress.eu/

01_P1170895

Amb el suport institucional de

UNESCO. Comisión Nacional Española de Cooperación International Association for Hydro-Environment Engineering and Research (IAHR) Aigues del Segarra Garrigues S.A. Asociación Española de Historia Económica Cátedra UPC-ENDESA Red "Victoriano Muñoz Oms" Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms de Catalunya Col·legi Oficial d'Enginyers de Camins, Canals i Ports (Cataluña) Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya Comunitat General de Regants dels Canals d'Urgell Diputació de Lleida Fundació Universitat de Lleida Flumen Institute (UPC-CIMNE) Institut d'Estudis Catalans, Societat Catalana de Tecnologia Sociedad Española de Historia Agraria (SEHA) Sociedad Española de Historia de las Ciencias y de las Técnicas (SEHCT) Universitat de Lleida Universidad Pontificia de Comillas