L'EPS participa a la Jornada de formació CTM de l'Institut Maria Rúbies de Lleida

Informació de l'esdeveniment
Inici:

CARTELL III JORNADA CTM

L'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida participa en la tercera edició del de la Jornada CTM (Científic, Tecnològic i Matemàtic) que es realitzarà el poper 20 d'abril a l'Institut Maria Rubies de Lleida i que tindrà lloc als Aiguamolls de Rufea i a l'INS Maria Rúbies de Lleida.

L'objectiu de la jornada és presentar la ciència i la tecnologia i també les matemàtiques de forma atractiva i motivadora a l'alumnat l'alumnat de 4t d'ESO dels centres participants, mitjançant diferents formats com són visites, tallers, conferències i altres activitats, però totes elles presentades de forma lúdica i interactiva.

A més a més, aquesta jornada es constitueix com una jornada de formació, inclosa en el Pla de Formació de Zona, a nivell d'intercanvi d'experiències i formació per part del professorat organitzador i col·laborador d'aquesta activitat.

En aquesta tercera edició hi participen els següents instituts: La Serra de Mollerussa, Institut Guindàvols, Institut Mollerussa Terres de Ponent, Institut Josep Lladonosa, l'institut de Ponts, el Col·legi Internacional del Pirineu d'Andorra, i l'Institut Maria Rúbies.

Podeu consultar el programa complet de la Jornada CTM AQUÍ