L'EPS present al Mobile Week Igualada

La Directora de l'escola, Magda Valls participa en una taula rodona

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Auditori - Museu de la Pell d'Igualada
Adreça:

c/ Dr. Joan Mercader, 1 - Igualada

Web:
Inscripció
Inici:
mobileweek barcelona

El divendres 22 de febrer, Magda Valls, directora de l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) participarà en la Taula rodona Les TIC en clau de gènere: Despertem les vocacions femenines! en el marc del Mobile Week Igualada, un event territorial del Mobile World Capital de Barcelona, sota la moderació del Sr. Manel López, director de Ceina, docent, programador i analista informàtic.

On són les dones al món de les TIC ?

Potser ja hi són, però no les veiem?

Les noies ho consideren una opció d’estudis i professional?

Volem estimular l’interès per aquest sector, tot fomentant la igualtat de gènere.

Parlem de TIC en clau de gènere perquè sense les dones no hi ha revolució…tecnològica!

 

Ponents

Helena Torras - Serial Entrepreneur

Helena Torras, és “serial entrepreneur”, inversora, mentora i consellera.  Convençuda de què el futur de la innovació està en la col·laboració entre les empreses tradicionals i les startups tecnològiques. Combinant l'experiència i el know-how d'aquestes dues s'arriba a una experiència única, incrementat el valor de tots els agents implicats i la societat. Cofundadora de diverses startups, ha liderat projectes innovadors durant més d'una dècada. Ha invertit en més de 9 startups, i ha sigut membre del consell d'Administració/Assessor d'algunes d'elles. És consellera independent d'un fons de fons. Forma part de la Junta Directiva de diverses organitzacions i associacions.

Maribel Bergés - Spherium Biomed

Maribel  Bergés es Ingeniero Químico por el Institut Químic de Sarrià, y MBA por IESE. Empezó su trayectoria profesional en Laboratorios Almirall, en el área de I+D como Ingeniero responsable del escalado industrial de procesos químicos. Después del IESE, Maribel trabajó en “la Caixa” en el área de marketing y posteriormente se incorporó a la Fundació Bosch i Gimpera, la oficina de Transferencia de Tecnología de la Universitat de Barcelona, donde dirigió el programa de emprendeduría orientado a dar soporte a los investigadores universitarios en la creación de Spin-off, contribuyendo en más de 40 proyectos de creación y financiación de nuevas empresas de base tecnológica. En el año 2009 fundó SPHERIUM BIOMED junto con sus socios, Luis Ruiz y Ramon Bosser. Spherium es una empresa que se dedica al desarrollo de innovaciones biomédicas (modelo venture builder), adquiriendo estas innovaciones de la academia, desarrollándolas hasta llegar a la prueba de concepto y posteriormente licenciando a compañías farmacéuticas internacionales. En Spherium se ha especializado en la estrategia financiera y de Business Development de la empresa. Maribel contribuye mensualmente en el diario l’Econòmic, y es Vicepresidenta de CataloniaBio & HealthTech.

Magda Valls - Directora de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida

Magda Valls és Doctora en Matemàtiques i professora de la UdL en l'àrea de Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial. Ha estat Cap d'Estudis de les titulacions d'enginyeria informàtica i actualment és la directora de l'Escola Politècnica Superior. És investigadora del grup Criptografia i Grafs, i el seu camp de recerca es centra en l'àmbit dels protocols criptogràfics i la seguretat de la informació. Aquest curs ha impulsat el Grau en Tècniques d'Interacció Digital i de Computació en el Campus Universitari d'Igualada, que es tracta d'un grau singular de tres anys en l'àmbit TIC, i que es pot cursar en la modalitat de Formació Dual en col·laboració amb el teixit empresarial de l'Anoia.