Premi Edifica 2011

Informació de l'esdeveniment
Inici:

bobadilles

El Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Lleida (CAATEELL) i l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) convoquen el premi al millor Projecte Fi de Carrera de la Titulació d'Arquitectura Tècnica i del Grau d'Enginyeria d'Enginyeria de l'Edificació (PREMI EDIFICA). Els objectius d'aquest premi són els següents:

• Estimular la confecció de Projectes Fi de Carrera d'alt nivell. • Donar a conèixer els projectes i nivell dels alumnes de l'EPS. • Reforçar els vincles i interacció de l'EPS i els seus estudiants amb l'entorn professional de la construcció de Lleida. Poden participar en aquest premi tots els estudiants d'Arquitectura Tècnica i del Grau d'Enginyeria d'Enginyeria de l'Edificació de l'EPS de la UdL que hagin realitzat, presentat i aprovat el Projecte Fi de Carrera entre el 30 de setembre de 2010 fins el 30 de setembre del 2011. S'estableixen els següents premis:

Primer premi: 500€ en metàl·lic i 2 anys de quota de col·legiació gratuïta. • S'estableixen així mateix un accèssit dotat: Dos anys de quota de col·legiació gratuïta.

El termini de presentació de projectes finalitza el proper 30 de novembre de 2011.