Reunió informativa al Campus Igualada-UdL: IAESTE LC Lleida i Consell de l'Estudiantat de l'EPS

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Aula 4
Adreça:

Av. Pla de la massa, 8

Preu:
Activitat gratuïta
Organitza:
EPS campus Igualada
Contacte:
Telèfon: 93 803 53 00
Email: eps.capestigualada@udl.cat
Inici:

L'Escola Politècnica Superior (EPS) inicia aquest curs estudis de grau al nou Campus Igualada-UdL. Els alumnes del Grau Enginyeria en Organització Industrial i Logística, del Grau en Enginyeria Química i del Grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació tenen el proper dijous 11 d'octubre, a les 12:00 hores a l'aula 4 del campus Igualada una cita inel·ludible amb els dos serveis de representació dels estudiants de l'EPS més importants i significatius: El Consell de l'Estudiantat i el IAESTE LC Lleida

El Consell de l'Estudiantat de l'EPS representa a tots els estudiants de l'Escola en tots els òrgans de govern, destacan la Junta d'Escola o la Comissió d'Estudis. També ofereix diversos serveis per als alumnes com ara enunciants d'exàmens, borsa de repàs o servei d'assesorament acadèmic, entre altres.

IAESTE LC Lleida és una associació d’estudiants que afavoreix l’intercanvi per a l’adquisició d’experiència professional mitjançant pràctiques remunerades a l'estranger.

Vine a la reunió informativa i de presentació del Consell d'Estudiantat i de IAESTE LC Lleida el proper dijous 11 d'octubre i et donarem tota la informació sobre el CEEPS i IAESTE. T’oferim la possibilitat de formar part activa de la vida de l'EPS o bé, viatjar a l’estranger, treballar, compartir l’experiència amb altres estudiants d’arreu del món i visitar el país en qüestió. I cobrant!

Apa, no t’ho pensis dues vegades, vine el dijous dia 11 d'octubre i t’expliquem què és, com funciona, i què et pot oferir el CEEPS i IAESTE.

T’esperem!