Segona edició de la Hackathon de l'EPS: HackEPS 2018

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Escola Politècnica Superior
Adreça:

Jaume II, 69

Organitza:
Lleida Developers i EPS
Web:
HackEPS
Inici:
Finalització:

Per segon any consecutiu l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) de la mà de LleidaHack, una associació d'alumnes de l'EPS creada especialment per aquest event, organitza la HACKEPS, una hackathon on el motor principal és el desenvolupament de programari.

Els diferents equips que s'apuntin hauran de desenvolupar un producte informàtic complet en el temps fixat. Un cop s'hagi esgotat el temps per a la codificació del projecte, els equips hauran de presentar el seu producte davant un jurat, que triarà la millor solució al problema plantejat.

Un cap de setmana d'activitat, que començaria el dissabte 17 de novembre al matí i finalitzaria el diumenge, 18 de novembre al migdia. Els participants podran participar tant de forma individual com en grup, fins a un màxim de 4 persones.

Fins al moment us podem avançar algunes de les empreses i institucions col·laboradores de l'esdeveniment (Bon Area, Semic, Stratesys, Xtrategics, Vicerectorat d'Estudiantat UdL, Jet Brains, , INTECH3D, COEINF, COETIC, Alumni UdL, Domino's i Arfon Fruits).

Ens plau comunicar-vos que s'ha assolit la fantàstica xifra de 120 participants i que a data 30 d'octubre es van tancar les inscripcions a la HackEPS 2018!

Finalment us recordem que podeu seguir l'actualitat de l'esdeveniment en aquesta mateixa web, a la web de HackEPS o bé a Twitter i Instagram (@hackeps) amb el hashtag .

Programa

Dissabte, 17 de novembre

08:30 - S'inicia el check-in.

10:30 - Finalitza el check-in (si algú ha d'arribar més tard, cap problema, però caldria avisar per correu per a tenir-ho en compte).

10:40 - Cerimònia d'obertura.

12:00 - Comença la hackathon!

14:00 - Hora de dinar.

20:30 - Hora de sopar.

Diumenge, 18 de novembre

01:00 - Snack-time.

08:00 - Esmorzar.

12:00 - S'acaba el temps de programació.

12:30 - Presentació de les solucions als tribunals.

13:30 - Lliurament de premis i cerimònia de clausura.