Bragança Polytechnic Institute

Logo Bragança
http://portal.ipb.pt


Adreça:  Campus de Santa Apolónia - 5300-253 Bragança (Portugal)
Telèfon: + (351) 273 303 200
Places: 2
Durada (mesos): 6
Observacions:
Dades bàsiques:
L'Institut Politècnic de Bragança ( IPB ) és una institució d'educació superior pública portuguesa amb 7.000 estudiants de grau i màster, que abasta una àmplia àrea del coneixement i la tecnologia, incloses les ciències agrícoles, les arts i l'esport, l'educació i la formació dels docents, la informàtica i l'enginyeria, l'administració i la gestió, la salut, la comunicació i el turisme .
IPB té un programa d'internacionalització amb èxit àmpliament reconegut , incloent la mobilitat anual de més de 700 estudiants rebuts i enviats i 200 membres del personal docent, com a resultat de la col·laboració amb diverses institucions d'educació superior de tot el món .
A més dels programes acadèmics que s'imparteixen en la llengua portuguesa , la IPB també ofereix programes completament  en anglès, així com cursos de llengua i cultura portugueses per a estudiants estrangers. De fet, el 10 % dels seus estudiants són estudiants internacionals, als que se'ls hi dona  l'oportunitat d'estudiar i viure en un ambient acadèmic jove i innovador.
El projecte d'internacionalització acadèmica de l'Institut Politècnic de Bragança té com a objectiu promoure la cooperació, la mobilitat i la transparència dins de les àrees europees i extra -europees d'educació superior a través de la promoció de pràctiques, projectes i tesi en un context de negoci real, fomentant així l'ocupabilitat dels estudiants i l'obertura als mercats de treball europeus i no europeus.Boto Mobilitat  Capçelera


Encara no disposem d'aquesta informació


Bragança