University College Dublin

dublinhttp://www.ucd.ie/


Adreça:  Belfield, Dublin 4, Co. Dublin (Irlanda)
Telèfon:  + (353) 1 716 7777
Places: 1
Durada (mesos): 6
Observacions: Es requereix nivell B2 d'angles
Dades bàsiques: La University College Dublin (UCD) o anteriorment coneguda com la National University of Ireland es una institució amb més de 20.000 estudiants i està considerada  la universitat més gran de Irlanda. Es troba situada a Dublín, la capital del país. Es pot traçar la seva història fins al 1854 com la «Catholic University of Ireland», mentre que la universitat moderna va crearse d'aquesta el 1908.
Durant el 2005 la UCD va sofrir un període de reestructuració substancial. La universitat actual consta de cinc col·legis, escoles associades (35 en total) i onze instituts i centres de recerca.
La UCD és una Universitat altament considerada a nivell internacional i molts dels seus graduats van a programes de postgrau en altres universitats internacionals de primer nivell, particularment als Estats Units i el Regne Unit.
La Universitat és un centre de recerca capdavanter a Irlanda, moltes de les seves escoles són les més grans i productives del país. Hi ha actualment més de sis mil estudiants de postgrau involucrats en estudis i investigació de postgrau dins de les cinc escoles de graduats de l'UCD, més que en qualsevol altra universitat a Irlanda.


Boto Mobilitat  Capçelera


Encara no disposem d'aquesta informacióUCD