University of Florence

Logo Florencia


http://www.unifi.it/


Adreça:
  P.zza S.Marco, 4 - 50121 Firenze
Telèfon: + (39)  055 27571
Places: 2
Durada (mesos): 6
Observacions: No projectes
Dades bàsiques: La Universitat de Florència és una universitat pública de recerca que es compon de 12 escoles o facultats (Agricultura, Arquitectura , Arts , Economia , Educació, Enginyeria , Dret , Matemàtiques , Física i Ciències Naturals, Medicina i Cirurgia, Farmàcia , Ciències Polítiques i Psicologia) i té al voltant de 60.000 estudiants matriculats .
La primera universitat de Florència va ser el Studium Generale , que va ser establert per la República de Florència el 1321. El Studium va ser reconegut pel Papa Climent VI el 1349 , i autoritzat per a atorgar títols regulars. A més , el Papa va establir que la primera facultat de Teologia italiana estaria a Florència. El Studium va convertir en una universitat imperial el 1364, però es va traslladar a Pisa en 1473 , quan Lorenzo el Magnífic va obtenir el control de Florència  i Charles VIII la va traslladar de nou a Florencia el 1515. La universitat moderna va néixer el 1859.
L'Escola d'Enginyeria de la Universitat de Florència, situada a la Via di S. Marta, 3 - 50139 (Firenze) esta activa des del 2013 i va ser creada a proposta dels departaments següents:
  • Departament d'Arquitectura
  • Departament d'Enginyeria Civil i Ambiental
  • Departament d'Enginyeria de la Informació
  • Departament d'Enginyeria Industrial
  • Departament de Matemàtiques i Ciències de la Computació

Boto Mobilitat  Capçelera

Encara no disposem d'aquesta informació

Florencia