Via University College

via_university_college_logo

http://www.viauc.dk


Adreça: Chr. M. Oestergaards Vej 4  DK-8700 Horsens (Dinamarca)
Telèfon:  +(45) 8755 0020
Places: 4
Durada (mesos): 6
Observacions:
Dades bàsiques: VIA University College és una de les vuit noves organitzacions regionals d'estudi a Dinamarca. Va ser fundada el gener de 2008 i actualment ja  és la tercera major institució educativa de Dinamarca, després de la Universitat de Copenhaguen i la Universitat d'Aarhus.
En concret, la VIA University College està a la ciutat de Horsens. Una ciutat amb 60.000 habitants situada a l'extrem interior del fiord de Horsens, a la zona oriental de Jutlàndia. Es troba a uns 50 km. al sud d'Aarhus, a 30 km. al nord de Vejle i a uns 200 km., aproximadament, de Copenhaguen. Actualment la ciutat travessa un període de creixement i desenvolupament de la mà de l'establiment de noves industries i l'expansió d'activitats ja existents. En concret, s'han assentat un nombre important de companyies de la indústria electrònica i gràfica. Prova d'això és que a Horsens es troba l'únic museu industrial de Dinamarca.
VIA compta amb aproximadament 2.000 empleats i 20.000 estudiants. VIA té la seu a Aarhus, però les activitats es duent a terme principalment al Campus de Horsens. En el Campus a Horsens s'hi desenvolupa la major part de l'enginyeria, la tècnica i els programes de negocis de la VIA University College, però els programes de infermeria i pedagogia també estan presents al Campus afegint interès a la multiplicitat professional.
Vora 4.000 d'aquests estudiants cursen els seus estudis al Campus de Horsens i, d'aquests, uns 1.800 són estudiants estrangers
provinents de més de 40 països diferents. Via UC a Horsens compta  amb uns 300 professors, aproximadament.

Boto Mobilitat  Capçelera

       VIAUC_IvanMerola    
Boto Mobilitat VIAUC Ortiz  Boto Mobilitat VIAUC Calzada

VIA University College -Campus-Horsens-Airphoto-Big