Yrkeshögskolan Novia. University of Applied Sciences

LogoNoviahttp://www.novia.fi/


Adreça: Wolffintie 33, 65200 Vaasa (Finlàndia)
Telèfon: + (358) 6 328 5000
Places: 3
Durada (mesos): 5
Observacions: Tan sols European Project Semester
Dades bàsiques: La Universitat de Ciències Aplicades de Núvia és una institució d'educació superior professional  que ofereix programes de mestratge en cinc unitats educatives o campus de Vaasa (Seriegatan i Wolffskavägen), Jakobstad, Raseborg i Turku.
Es tracta d'un universitat jove ja que es va  crear al 2008, mitjançant la fusió de l'Escola Politècnica Sydväst i el Politècnic suec. Compta amb un total de 4.000 estudiants i, aproximadament 380 persones dedicades a la docencia, la recerca i l'administració.
L'educació en la Universitat de Núvia té una orientació pràctica. El pla d'estudis promou nous mètodes d'aprenentatge i ensenyament amb un enfocament en l'aprenentatge centrat en l'estudiant i basat en projectes en els quals es combinen la teoria i la pràctica. Per als estudiants d'intercanvi, pot ser interessant tenir en compte que l'ús de l'aprenentatge basat en projectes, facilita l'ús d'anglès com a llengua de treball. Els cursos amb una orientació més pràctica que implica el treball de camp , tallers i treballs de laboratori estan sempre obertes per als estudiants d'intercanvi que no parlen suec i, a més, poden triar cursos d'altres universitats finlandeses cooperants amb Núvia.


Boto Mobilitat  Capçelera


Encara no disposem d'aquesta informació


Novia University