Avui s'inicia la convocatòria de juny per a la preinscripció universitària 2014

Descarregar Pdf

PromoGrausEPS

Per accedir al primer curs d'un estudi de grau de qualsevol de les set universitats públiques de Catalunya cal fer la preinscripció universitària. Aquesta es pot formalitzar, en la convocatòria de juny (del 3 de juny al 4 de juliol de 2014), per Internet a l'adreça https://accesnet.gencat.cat

A l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida us oferim la possibilitat de realitzar els següents estudis de Grau i Doble Grau:

- Grau en Enginyeria Informàtica

- Grau en Enginyeria Mecànica

- Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica

- Grau en Arquitectura Tècnica

- Doble Grau en Enginyeria Informàtica i Administració i Direcció d'Empreses

La preinscripció és un sistema coordinat de distribució dels estudiants que garanteix la igualtat de condicions en el procés d'ingrés i d'admissió al primer curs dels estudis de grau. No s'utilitza per accedir a estudis de 2n cicle o a un màster oficial, casos en què cal fer la sol·licitud de preinscripció directament en el centre que imparteix l'estudi corresponent.

En el moment de formalitzar la preinscripció universitària, l'estudiant pot sol·licitar fins a 8 preferències (centres d'estudi), ordenades segons el grau d'interès. No és obligatori emplenar les 8 preferències.

Informació preinscripció universitària UdL:

http://www.udl.es/serveis/aga/preinscripcio.html