Concurs gràfic de disseny AXN Community

Descarregar Pdf

go2.wordpressbanner.com

L'objectiu de concurs consisteix a dissenyar un logotip per XNA Community. El logotip de la comunitat ha de ser prou representatiu dels objectius d'aquesta comunitat, encara que no posa cap limitació a la creativitat dels participants i es poden fer les propostes que a aquests els semblin oportunes.

El lliurament haurà de consistir en un fitxer pla PNG, d'unes dimensions menors a 800x600 píxels, i a més s'ha de lliurar el fitxer en format vectorial. El logotip ha de poder-se veure correctament sobre un fons de qualsevol color (ha d'incloure transparències de 32 bits).

Les propostes poden enviar a l'adreces de correu: xnacommunity@hotmail.com amb còpia a eneagames@eneagames.com

El concurs s'obre a partir l'1 d'octubre de 2010 i finalitzarà l'1 de gener de 2011. A partir d'aquesta data es procedirà a avaluar les obres presentades. El jurat haurà de decidir quin és el guanyador abans del 31 de gener de 2011. Cada concursant podrà presentar fins a tres logotips en el concurs.

Hi ha tres premis: 1. Un primer premi que consisteix en una XBOX 360 de Microsoft, nou model negre, de 250GB 2. Un segon premi consistent en un pack de 2 videojocs de XBOX 360. 3. Un tercer premi consistent en un pack de 2 videojocs de XBOX 360.

Podeu consultar les bases de la convocatòria a:

Concurs gràfic de disseny AXN Community  enlace2

Concurs gràfic de disseny AXN Community  pdf21