Enginyers Lleida i l'EPS activen la 18a edició del Premi Enginy "Miquel Aixalà"

Descarregar Pdf
preview_facebook_lleidacom_1050_33
Jurat Premi Enginy "Miquel Aixalà" FOTO: lleida.com

La seu del Col·legi d'Enginyers Graduats i d´Enginyers Tècnics Industrials de Lleida (Enginyers Lleida) va acollir la primera reunió del jurat de la XVIIIa edició del Premi Enginy "Miquel Aixalà" al millor Treball Final de Grau d'Enginyeria Mecànica i Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica.

 

El Jurat, format per Antonio Campo, Vice Degà d'Enginyers Lleida; Josep Pulido, Secretari d'Enginyers Lleida; Marcel Tresanchez, Coordinador del GEEIA; Cristian Solé, Sots-Director de Relacions Internacionals de l'EPS-UdL; Jaume Saltó, President de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida; i Francesc Josep Cerdà, Tinent alcalde i Regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria, haurà de determinar tres distincions entre els disset projectes presentats durant el curs 2019-20 que opten al premi.

Enginyers Lleida i l'EPS-UdL faran públic el guanyador durant el mes d'abril i s’estableixen els següents premis:

  • Premi en metàl·lic que s’estableix de la següent manera:
    • 1r premi: 1.000 €
    • 2n premi: 450 €
    • 3r premi:  250€
  • Col·legiació gratuïta 1er any i descompte del 50% el 2on any per las tres premiats
  • Els tres premiats presentaran un pòster, amb el format A2 segons pautes enginyers Lleida

A tots els participants se’ls lliurarà un diploma i gaudiran gratuïtament d’un any de col·legiació a Enginyers Lleida i d’Assegurança d’Accidents amb MUPITI. Així mateix podran gaudir de descomptes a qualsevol curs promogut per Enginyers Lleida i beca per adquirir DPC (Acreditació Desenvolupament Professional Continu).