Jornada d'Orientació Universitària a l'Institut de Seròs

Descarregar Pdf
índefdewqex
Taller Scalextric InMind

Avui, dilluns 25 de març, l'Escola Politècnica Superior ha ofert una jornada d'orientació universitària als alumnes de 3r curs d'ESO de l'Institut de Seròs, coordinada per la Sotsdirectora d'Estudiantat, Promoció i Qualitat de l'escola, Susana Maza.

La jornada s'ha desenvolupat a partir d'una xerrada i el taller Scalextric InMind, a càrrec de la professora Susana Maza i l'estudiant de doctorat Ariadna Carrobé.

Aquesta activitat s’emmarca en el marc del conveni de col·laboració “SINERGIA” que es duu a terme entre ambdues institucions i en la campanya de difusió i promoció dels estudis de Grau i Doble Grau de l'Escola Politècnica Superior que dur a terme l'escola cada any amb l'objectiu de donar a conèixer de primera mà la seva oferta formativa diferencial als nois i noies dels col·legis i instituts de les àrees directes d'influència

Si voleu que participem en la vostra Jornada d'Orientació Universitària o bé voleu organitzar una visita guiada les nostres instal·lacions, ... sigui quina sigui la vostra necessitat, podeu contactar amb nosaltres (correu electrònic, WhatsApp-638 086 190, Twitter, Facebook o Instagram) i en parlem!